×

Dela din plats för att se avstånd

Övriga Mejeriprodukter

Sortera efter närmast

Företag: Resta Gård

Slutför din betalning via Swish till säljaren efter att du har lagt din beställning men innan du hämtar eller får dina produkter levererade.
Använd Swish för att betala på plats
Betala bekvämt med kort när du hämtar din beställning. Detta alternativ är inte tillgängligt för hemleverans.
Mjölk som lågpastöriserats direkt efter mjölkning, ingen mer bearbetning, ca 5-6% fett 1 L i glasflaska, kylvara Alla våra mejeriprodukter är gjorda av icke homogeniserad helmjölk från kor som endast mjölkas en gång om dagen från delvis utrotningshotade raser samt att våra kalvar alltid får gå med sin mamma i minst tre månader. Våra kor går ut och in från ladugård och bete precis som de vill, året runt. De är gräsätande kor och får endast lite spannmål från egna åkrar som en lockgiva. Detta ger en smakrik, nästan söt mjölk och smakar som förr innan mjölkproduktionen blev optimerad på volym. Vår produktion är KRAV-certifierad

Våra lokalt producerade mejeriprodukter är en äkta smakupplevelse från våra dedikerade säljare på Fundi Table. Varje produkt är noggrant framställd med omsorg och passion från lokala gårdar runt om i landet.

Varje tugga av våra lokalt producerade mejeriprodukter är en hyllning till det lokala jordbruket och dess rika traditioner. Låt dig inspireras av dessa högkvalitativa produkter och använd dem för att förhöja dina favoriträtter.

Håll dig uppdaterad - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill bli en del av er gemenskap och börja sälja produkter!

Skapa en klubb

Skapa en klubb där du är värd och kan arrangera evenemang där kunder kan hämta sina varor.

Som klubbvärd har du möjlighet att arrangera din egen mat- och växtmarknad för människor i din gemenskap så ofta du vill, enligt din egen tidtabell. Plattformen kopplar samman dig med odlare, bönder och matproducenter som erbjuder sina produkter till dig till det pris de önskar genom dina evenemang.

Hur kommer jag igång?

Fundera över:

  • Varför vill du starta denna klubb? Berätta om din motivation.
  • Vilken del av Sverige befinner du dig i?
  • Har du redan en plats i åtanke för utlämningarna?
  • Har du tänkt på vilka som kan vara intresserade att följa din klubb, familj, vänner, kollegor, grannar? Genom att prata med din gemenskap om din idé kommer du successivt se intresset växa. Det optimala antalet medlemmar är mellan 30 och 50, men många börjar med färre medlemmar och växer med tiden.

Vi kommer att

  • Ansluta dig med producenter som kan lägga till sina produkter till dina evenemang.
  • Ge dig en personlig klubbsida för information och en lista med dina pågående evenemang.
  • Hjälpa dig att skapa klubben och ge den support du behöver för att driva din egen klubb.

Att skapa en klubb är enkelt. Du delar med dig av ditt “varför”, din plats och din uppfattade initiala gemenskap.