Besöksbondgård och gårdsbutik med etisk djurhållning och småskalig produktion
Vi odlar, föder upp och hantverksmässigt förädlar god, näringsrik mat med naturliga råvaror från en och samma gård. Vi skapar vackra, hälsosamma och helande upplevelser för finsmakare och vetgiriga som vill ta ett framtidsansvar för sig själva, djur och natur. Vårt mål är att inspirera till nytänkande genom att kombinera teknik och tradition och att lyckas bli en självförsörjande gård utan på bekostnad av djurens välfärd eller utarmning av naturen.
Hos oss lever djuren ett naturligt liv året runt, långt ifrån storskalig köttproduktion. Här går smak, kvalitet och ekologi hand i hand i arbetet med att ta fram de finaste råvarorna vårt landskap kan åstadkomma - från mjölk och mejerier från gräsbetande fjällkor till siktat mjöl och pasta från kulturspannmål, naturbeteslamm och nötkött av enbart gräs som förda, fläsk från Linderöd och mangalitsa utegrisar som bökar mest hela dagarna. Gården drivs ekologiskt och certifierade av KRAV med etisk djurhållning och bevarande av hotade lantbruksraser och gamla sorters grönsaker i fokus.
Vi har ett eget
gårdsmejeri och ett
gårdscharkuteri där vi förädlar våra råvaror till finaste mejerivaror som går att fina samt köttiga korvar och lufttorkade läckerheter, allt utan tillsatser och andra utfyllnadsprodukter som industrin ägnar sig åt.
Gården har en självbetjäningsbod, öppen dygnet runt som vi kallar Mjölkboden som har ett urval av varor som gården producerar. Gårdsbutiken och lunchrestaurangen är öppen fredagar 11-18, lördagar och söndagar 11-16.
Läs mer här om oss
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram