Bönor med bettet kvar
Bönor är bra för klimatet, för att minska övergödningen och algblomningen i Östersjön, och så är de rika på fibrer, mineraler och protein. Ett stort “MEN” för vissa av oss är dock att de är för mjöliga och mosiga. Det ville vi råda bot på, så därför kokas våra bönor mer försiktigt så att de har bettet kvar. Vi tillsätter även några droppar äppelcidervinäger i kokvattnet för bättre textur.
Vi är ekologiskt certifierade enligt EU:s regler och hela vår produktion sker på Öland. Jag som driver företaget bor dock i Malmö…
Skapa en klubb där du är värd och kan arrangera evenemang där kunder kan hämta sina varor.
Som klubbvärd har du möjlighet att arrangera din egen mat- och växtmarknad för människor i din gemenskap så ofta du vill, enligt din egen tidtabell. Plattformen kopplar samman dig med odlare, bönder och matproducenter som erbjuder sina produkter till dig till det pris de önskar genom dina evenemang.
Fundera över:
Att skapa en klubb är enkelt. Du delar med dig av ditt “varför”, din plats och din uppfattade initiala gemenskap.